Tuesday, October 6, 2009

surat seorang ibu

salam..:)


korang try la layan iklan ni..

tips nak layan iklan ni : siler dengar setiap words dier elok2, better korang guner headphone/earphone, prepare diri korang supaye x raser nak balek umah (homesick) maklumlah ader setengah2 kan x duk kat umah skang ni..hehe..



check it out~



video




8 comments:

Rose Idayu Roslan said...

Lagu ni betul2 bg effect lagi sedeyh..
sdeyh2 :(

pendekar mustar said...

'jika berdosa mak membesar kan adek dan along..ampun kan lah mak~~'waaa~~(T.T)

.::R A F I::. said...

huaa..taouching gile
nak balek rumah..
tgk mak..

bLueSpeCky said...

rose : tu la..sadis2..kalo wat muvi ni mau bengkak mater org kat panggung

pendekar mustar : ayat tu mmg sedeyh..isk2

boipren rose : ha, aper lgi, wiken ni gi tgk mak tu..

wani gaga gugu gege said...

T____T tahniah sbb dah wat aku hampir2 nangis. huk2

sdey!!!!!!!!!!!!!!!!

bLueSpeCky said...

errr..saba wani saba..siler la jumpe mak ko ek..hoho..sdey gak

Rose Idayu Roslan said...

kenapa tulis boipren ros?hahaha. >_<

bLueSpeCky said...

haha...sbb biler aku komen kat blog rafi, dier panggil aku awek alep..haha