Sunday, February 28, 2010

sindrom bahaya

eh..da ahad da?

esemen x siap lagi...

fyp? fydp? harapan tinggal harapan~~

test om? stadi? pun harapan tinggal harapan~~


biler da ari ahad ni, status fb kanak2 utp mmg penuh ngan ayat2 camni...









and xluper gak...tuan punya blog..haha






aku sangat suker komen cik syana razak tu..haha



hisyh2, this is bad..korang siler jangan tiru perangai camni ek..hehe..:)

sempat berblog plak tu...isk2..

ok2, aku gi insaf skang...nak gi fokus ke arah akademik da ni..hehe...

jumpe lagi :)


Saturday, February 27, 2010

background

aku tetiber raser background blog ni cam terover pink..adoi~

korang ader idea x nk letak background camne yg sesuai?

meh la share2 info sket~

:)

Friday, February 26, 2010

salam maulidur rasul

Wednesday, February 17, 2010

my brain is thinking 'f.y.p and f.y.d.p'......

....but my heart is screaming ' s.l.e.e.p '..haha

ok fine, so aper hal lak aku wat post baru ni? isk2..zima2, cepat sgt lost focus ni..haha..

sajer je nk conteng2 kat sini..wat homework malas..~ngeh2..

so kalo korang ingat, aku penah letak entri pasal sabjek2 yang aku register untuk sem ni kan..so, after process add n drop aritu, the final subjects which i'm enrolling this semester are :



ding dong, 19 credit hours~


haa, amek~ sem ni major petchem dier offer satu sabjek je dlu ( gas process engineering). sem depan mmg hectic la kot~ waduh2..

for final year project, tajuk aku = ' development of safety performance indicator for process safety management system '


ok skang cuber imagine camne aku nk sebut tajuk tu time presentation nanti..haha..blasah je la nnt..


for plant design project a.k.a final year design project lak, dak2 chemi ader group..each group consists of 5 members..

aper yang kitorg kene wat? kene design a plant based on problem statement ni :



pengsan bacer~haha



haa, so kepada kanak2 yang nak amek chemical engineering, siler la prepare mental anda yer~haha..




my timetable

ok skang da tau timetable aku, so saper2 raser nak pm gtalk ke fb ke ym ke nak call2 ke, leh ar berbuat demikian (skema giler aper kes) time kat kotak2 puteh tu ek..:P

ok la, nak bacer pasal production of ethylbenzene balek ni (eceh,terase cam aper je)..haha..

eh terluper lak, selamat bertunang to both my friend/schoolmate, intie rahimi and my cousin, alang..:)

ok fine, aku nak gi membacer la ni..lalala~