Monday, October 26, 2009

girls just wanna have fun..(*.*)v

salam :)

nak citer sket2 je pasal weekend aritu..~ had fun wif my friendz..and cam biaser la, biar gambar yang menceritakan smuernyer..cewah.:P


location : vivo & baskin robbin @ the curve
date : 23 oct


shayna, manpreet, faten and me.. ice lemon tea gang..4 out of 6~ ader jer yang missing in action~haha


now you see manpreet..


now you don't..haha



as usual, baskin robbin the curve mmg best melepak pas makan~





location : klcc + sogo
date : 24 oct



suker tengok kedai ni..smart~


tips masuk kedai : muker konpiden walaupun xbeli aper2..haha



ok, ini hanya gimik..xkonpiden nak masuk..haha



kedai ni pun nak melawat..kater pun window shopping..:P



tetiber raser beg ceklat tu smart..hisyh..



jaket yang giler smart tapi xkonpiden untuk dibeli..haha..



sempat lak dayah dapat pakai maskara Lancome free..:P



chilli's @ klcc


well, da penat jalan mesti ar makan~ country fried chicken..nyum3~



smile :)



dayah jadi excited 150% biler dapat berposing ngan fahrin..haha..
aku? xminat dier maka jadi photographer je la..haha



muker penat da abes jalan2..haha..




location : bilik sendri
date : 25 oct


sambil window shopping, kiter membeli belah la skali..haha..aper cam pelik ayat aku ni..haha..well, xbeli banyak barang pun..:P



see? barang2 biaser je..keperluan hidup~ no music no life~ haha :P



target nak beli banyak lagi novel tapi luper tajuk..so grab 1 novel je..reader's digest tu lak sbb da lamer x bacer..kalo x, dipandang sepi je~haha




ni lagi satu hal, berangan nak kaler puteh..beli yang kaler itam..haha..aper nak wat..da berkenan~




yang ni xbeli pun..free gift je from MAC (sbb isi servey form dier) ngan LANCOME (sbb dier suh try maskara baru dier..walaupun aku xtry..ahha)



nota hati : handycam sony tetiber jadi idaman kalbu..money~money~money~ (nyanyi lagu poetic ammo)

9 comments:

SuRayA^i. said...

eh fahrin mcm nsem plk tbe2..

wani gaga gugu gege said...

wpon aku xminat ngn fahrin gak, tp kalo ade chance begamba dgn dia mesti nak punyeee.. hahaha dia hensem kot!

bLueSpeCky said...

suraya : haha..tinggi dier tu menarek ar..

wani : haha..xper2, kasik chance kat ko la nnt..kalo remy ishak ke sah2 aku tngkap gmbar punyer..haha

dya said...

aaaaa....fahrin! haha.. tgk gamba tu terus tak jeles dengan korang yg merayau kat the curve :))

bLueSpeCky said...

haha..isk2..bahaye sindrom hang ni..haha

pendekar mustar said...

remy ishak ek~~

bLueSpeCky said...

erk..aa..tuka2..fizz fairuz~ encik pendekar mustar bkn gmbar je, video pun kiter leh amek samer..:)

Rose Idayu Roslan said...

kate window shopping..ni shopping betol ni..hahah

bLueSpeCky said...

haha..aper nk wat..lumrah prempuan..haha