Tuesday, October 20, 2009

supernatural

salam :)

hehe..tajuk ni xder kene mengene ngan review series tu ek..:P nak citer pasal pengalaman x baper nak super tapi natural aku..haha...

maner dapat idea pasal ni? sebenanyer citer last week..isk2..seram lak nak type..haha...


last week, ari senin..location : opis..aku da set da aritu nak gi toilet around kul 12..ntah paper zima ni, gi toilet pun nak set kul baper..hahha..xder la, orang pompuan je paham naper ader set2 maser ni..sbb aku nak gi membersihkan diri la..lalala~ :P


nak dijadikan citer, aku masuk la toilet yang kirenyer paling dekat la ngan opis aku ni..xder ar dekat maner pun, dier cam terceruk sket, pastu lampu kat toilet tu satu da rosak..gelap sket la..xper lagi..aku pun masuk ngan riang ria..xpikir aper2 pun...

tapi....


time aku tengah bersenang-lenang dlm toilet tu, aku terdengar cam suare kanak2/baby cam tgh gelak ke nanges aku xsure..time tu xcuak sgt lgi, aku pikir maybe bunyik enset dr toilet llaki kot..tp biler aku gi pikir balek, toilet llaki bunyik pintu pun xdgr, xkan bunyik enset dengar cam seblah toilet aku je..huwaa...


dengan sepantas yang lagi pantas dari kilat la, aku stret kuar..tanpa ragu2 aku jalan laju2 smpai opis..haha..smpai2 je..aku citer kat aimi..pastu aimi pandang jam..dier tanyer aku ngan nada psiko..


aimi : ko gi toilet kul 12 ke? (smbil tengok jam, kul 12.03 minit, means aku jalan nak smpai opis lebeh kurang 3-4 minit, mmg time kat toilet kul 12 la kot)..

aku : ha ah kot..sbb *ehem*..(senyap jap)..naper ngan kul 12?


aimi : mak aku ckp kul 12 samer cam konsep time2 maghrib ar..banyak mende yg kiter xnmpak berkeliaran..


aku : err.....(telan air liur)..naper aku cam xtau je kaitan kul 12 ngan maghrib tu...
(da teringat citer mak aku dier penah dengar baby menanges time tido kat kg bapak aku padahal time tu dier ngan bapak aku + opah + arwah atok aku je ader..umah pun sumer jauh2..isk3)


pastu time lunch aku citer kat maleng, dier pun cakap mende yang samer ngan aimi..betol ke korang? siyes aku xtau...waaa..sbb b4 ni aku xpnah set kul 12 pun..slalu set nak gi toilet tu pun kul 11..hoho..kalo nak buang air tu laen citer ar, anytime bleh..haha...


aku pun xtau la betol ke x yang aku dengar tu..yang aku tau..smpai arini aku x gi da toilet situ..aku gi toilet either upstairs or kat main office..biar jauh janji x sunyi sepi..haha...


tapi naseb baek la stakat ni aku just cam dengar je, mintak simpang la ternampak aper2 yang x berkenaan tu..amin~


sbb time kat mrsm dlu ader gak skali..aku tido mmg kunci loker..kunci tu lak aku simpan bawah bantal aku..ntah macam maner aku terjage..aku cam dengar bunyik hanger dalam loker aku kene tolak ke tepi..susah nak describe lak bunyik dier..haha..cuber korang nnt try tolak hanger2 dalam almari tu ke tepi ke, camtu ar bunyik dier..lamer lak tu..isk2..


xtahan tu bunyik dier dekat loker aku..waduh2..naseb baek la pas aku bacer ayat2 sumer aku leh tdo balek..aku tutup mater tu aku raser kalah la kalo mater aku kene gam...haha..maner x nyer, aku raser2 gak kot2 kunci aku terluper letak bwh bantal ke..tapi ader je..isk2..stret aku no komen (motip aper aku nak komen2 lak ni..ahhaa)...tido balek..haha..



aku raser tu je la kot yang aku ingat..haha..kalo time kanak2 dulu sumer tu aku raser lebeh pade perasaan aku je yang penakot..hahahaa...:P




kalo la ader dean winchester cam dalam citer supernatural tu..kurang sket takot..haha


jensen ackles~~ *pengsan* haha...




nota hati : balek umah straight nak donload supernatural season 5 back to back..haha



10 comments:

.::R A F I::. said...

ahah..btol laa
mmg time tgh ari n maghrib waktu rancak bende ni berkeliaran
jaga2~
hoho

bLueSpeCky said...

hoho..ye ek..aku tau maghrib je..tghari mak aku xsempat citer kot..haha

pendekar mustar said...

wuuu~~

wani gaga gugu gege said...

huehue knp dgn alep tu. dia takut ke or dia jeles ko ske jensen ackles. aahaha

bLueSpeCky said...

aper wuuu~~ :P

bLueSpeCky said...

haha..90% jeles ngan jensen ackles tu kot..sbb aku ader 1 special folder gmbar jensen ackles je dlm laptop aku..haha

SuRayA^i. said...

ouh, ak tgk jensen ackles nj bpe kali je tp trus cair sbb nsem~

bLueSpeCky said...

haha..aku start tgk dr zaman citer dark angel dier dlu (form 2 kot)..hensem2..wat ekspresi muker aper2 pun cair tgk~ haha

kersani said...

hmm, bukan aku tak percaya. aku percaya tapi sekadar kewujudannya saja.

ingat saja yg makhluk2 itu memang ada dan dunia diorg berlainan dari dunia kita. diorg tak boleh buat apa2 pun pada kita.

lagi satu, utk menaikkan smangta ko, bila dah kena macam ni, percayalah bila Allah tunjukkan sesuatu yg macam tu, Allah nak kita belajar something.

jangan takut2 okeyh? :D

bLueSpeCky said...

yup2..satu bende yang aku blaja, semangat kene kuat and percaya Allah ader lindung kiter :)

xtakot tp cuak sket2 la kan..haha..