Thursday, June 24, 2010

tag tag bag bag



Cik wani dan cik farha telah menge'tag' pasal handbag. Maka, dengan rajinnya nak buat tag tersebut. Apsal aku skema ni? haha. Jom layan tag.



1. Gmbr beg yg korg selalu bawak. sertakan jenama, kegunaan dan riwayat beg tersebut




..beg dibawa ke open house...




..sampai ke pantai Port Dickson..haha


  • beg jenama apa? MoMoe

  • kegunaan beg ni? untuk menyumbat segala harta karun yang aku ader..haha..sebenarnya beli time intern aritu sebab nak bawak gi tempat intern..senang nak sumbat segala benda sekaligus..hehe

  • riwayat beg? beli kat MidValley..July 09..so baru nak masuk setahun :)



2. Pandangan dekat beg tersebut




3. Isi dalam beg

Macam iklan Astro tu, "macam-macam ada"..haha..xder la..time intern macam-macam la isi sebab ader Rapid KL Monthly Card (kater pun naek public transport) la, aper2 novel yang boleh dibace dalam lrt la, itu ini la. eceh, cakap je la banyak sampah sarap skali yer zima. haha..


tapi selalunya barang-barang yang ader dalam beg ni..


  • Beg duet kesayangan.

  • Handphone.

  • MP3 berserta earphone/headphone. Aku manusia No Music No Life. haha

  • Duit syiling. Berterabur dalam beg selalunya. sebab selalu dapat change malas nak masukkan dalam beg duet.Hehe

  • Buku Sudoku. Ini kadang-kadang kalo naek public transport or balik kampung baru bawak.

  • Bekas spek mata. Namer pun da pakai spek mata kan, kene la bawak bekas ngan kain untuk spek skali. Senang nak cuci mata. eh, cuci spek mata. haha

  • Kad matrik utp. Slalu bawak kalo kat utp ataupun time nak tengok wayang. :P

  • Hand Sanitizer brand Dettol. Memang aku ader berbotol-botol stok hand sanitizer ni.Aku patut jadi duta Dettol camni. haha

  • Compact Powder SilkyGirl. Kalo ingat nak bawak. Kalo x, haram nak ader dalam beg. haha

  • Clinelle Lip Balm. Ini pun samer kes ngan compact powder. kalo ingat bawak la. :P



4. Tag sesape?


Nak tag gadis-gadis comel yang menyinggah baca blog ni. So, saper yang rasa dier comel boleh la buat. Aku tau ramai kan yang ngaku comel? haha. Jejaka-jejaka gagah kalo nak wat tag ni pun dipersilakan gak. Mane tau rajen bawak handbag ke. haha. :P


Notahati : kepada cik wani dan cik farha, sorila isi dalam beg aku x menarik la :P


4 comments:

kikaro said...

hahaha.. yang paling mnarik buku sudoku? perghh, memang budak u betul lah kau nih.. semangat!

pasnih beg kecik2 x leh beli r mane muuat nak sumbat buku suduko lagi. hahaha..

cantek!

bLueSpeCky said...

haha..buku tu xbesar sangat pun :P

pendekar mustar said...

cuci mater ek~

bLueSpeCky said...

cuci spek mate la :P