Tuesday, June 8, 2010

boyband



salam :)

hye korang, lamer x jumpe.hehe.bukan aper, bz la.ngeh2.padahal duk umah mmg malas nak update blog.kat utp tgh berlambak keje la time tu gatal nk update slalu.haha

aritu kuar ngan Ice Lemon Tea Gang kesayangan, kitorang melayan lagu2 klasik yang Faten burn dlm cd.xder la klasik sangat pun, lagu2 zaman skolah dolu2.haha.terus inspired nak citer pasal boyband2.(ader kait ke?haha)



Backstreet Boys

ini dari America.

ader 5 orang:
A. J. McLean, Howie Dorough, Brian Littrell, Nick Carter ngan Kevin Richardson.

lagu2 yang bleh dikarok sampai skang : As Long As You Love Me, Shape Of My Heart, The Call, The One, I Want It That Way, Everybody (Backstreet's Back), Show Me The Meaning of Being Lonely.

kalo korang menjerit2 tengok Nick Carter, aku senyap je. tapi kalo korang suker Kevin,(duer dari kanan), aku pun suker gak. haha.

diorang ni aku raser banyak lagu yang senang nak nyanyi samer2. senang citer omputeh cakap 'catchy' la. hehe. tapi aku raser lagu2 yang lame2 lagi best la. start album yang ader lagu Incomplete tu, da jadi x best sangat da lagu2 diorang. sebab tu lagu yang leh dikarok tu tinggal lagu2 klasik diorang je. haha





Westlife

from Ireland.

ader 5 orang :
Mark Feehily, Shane Filan, Kian Egan, Nicky Byrne ngan Brian McFadden.

lagu2 diorang yang bleh dikarok smpai skang: Flying Without Wings, If I Let You Go, Uptown Girl, Swear It Again, When You're Looking Like That, I Lay My Love On You..eh, banyak lak.haha.


time dolu2 tu aku suker tengok si Nicky (duer dari kiri).ala, zaman kanak2.skang tengok pun xder feel je.haha.

aku raser diorang ni boyband yang rileks2 je.nyanyi harmoni best.tapi lagu mmg jenis layan2 je gitu.aku raser lagu rancak yang diorg ader pun start ngan When You're Looking Like That.pastu baru la ader lagu World Of Our Own..etc..:P




N'Sync

American boyband.

ader 5 orang gak : Justin Timberlake, JC Chasez, Lance Bass, Joey Fatone ngan Chris Kirkpatrick

lagu2 diorg yang leh dikarok sampai sekarang: Bye Bye Bye, It's Gonna Be Me, This I Promise You, Gone.

aku x layan Justin Timberlake dalam band ni, aku lagi prefer JC Chasez (gmbar kat tengah).yeaha~ :P

diorang ni, aku suker tengok dance move diorang je lebeh.haha.lagu2 not bad la.plus time dolu2, aku x tengok lagi rancangan So You Think You Can Dance, maka time tu aku raser N'Sync punyer dance move tu da ala2 hebat cam cam MJ la.haha.innocent sangat raser time dolu2..:P




Blue


English boyband.

ader 4 orang: Simon Webbe, Lee Ryan, Duncan James ngan Anthony Costa

lagu2 yang leh dikarok smpai skang: All Rise, If You Come Back, One Love, Breathe Easy, Best In Me, Don't Treat Me Like A Fool, Signed Sealed Delivered I'm Yours....etc..pun banyak gak..haha

owh, and aku suker Lee Ryan (3 dari kiri).aku raser suare dier unik.plus dier ader mate sepet2.dolu2 kan 'chinese look' was soooo in.haha.


band ni bagi aku ok la.xder la tipikal je lagu2 diorang sebab ader unsur2 rap sumer.tapi sayang la diorang split up awal sangat. tapi xper, minat tetap x ilang. hehe.




haa, banyak lagi boyband sebenanyer.tapi x braper layan sangat lagu diorang. sebab cam copycat. and kebanyakannyer sumer 'one hit wonder' je. means 1 lagu je best, pastu da xbest da. heh.


da tulis2 ni, terasa cam nak layan plak lagu2 boyband arini. haha. korang nak join layan sekali x? :P



notahati: duduk rumah best. haha. motip?

2 comments:

pendekar mustar said...

gud calet pon boyband gak~:P

bLueSpeCky said...

maner ader :P