Tuesday, June 15, 2010

kisah suatu petang yang innocent

di suatu petang yang hening.

eh, xder la petang sangat pun..belom pukul 3 lagi..:P

di kala sound tv tengah bising dengan rancangan So You Think You Can Dance kat ch 701.

tiba-tiba..


Faiz (bukan nama tipu) : mak, minyak masak mak letak maner?

Mak ( bukan nama ) : nak buat aper ngan minyak masak?

Faiz : nak letak kat rantai basikal ni. kang orang nak kayuh kang lembap lak.

Mak : hahaha..aper plak nak letak minyak masak kat rantai beskal. minyak mesin tu la amek..(sambil tunjuk kat minyak mesin jahit tepi yang terpacak atas meje)

Aku & Ida (bukan nama tipu) : hahahahhahaha...aper la ko ni bang..



Faiz tersengeh siput-siput. eh sipu-sipu.

Mak, aku & Ida sambung gelak berdekah-dekah.

Adik aku sorang ni tinggi je lebih. tapi kepala masuk air.

Minyak masak kat rantai basikal?

Goreng pun sodap~ hahaha

2 comments:

pendekar mustar said...

2 name nye kreatif~anak bongsu mmg kreatif~:P

bLueSpeCky said...

anak sulung lgi kreatif :P