Friday, June 18, 2010

di persimpangan dilema

dilema aper lak ni?

dilema nak balik utp awal ke x..adoi...



choice 1
:: duduk rumah sampai habis cuti sem ni ::



pros : -

dapat makan masakan mak..sedap woo..

dapat lepak-lepak dengan family..

dapat hangout ngan membe-membe..

dapat jimat duet..maybe~haha..

dapat tengok World Cup..





cons : -

fyp termasukla fydp xder progress..

fyp + fydp xder progress lagi..

cuak sebab duer2 projek final year xder progress lagi..

hilang fokus nak wat keje kat umah..as usual..





choice 2
:: balik UTP awal July ::



pros : -

dapat fokus nak wat fyp + fydp..

dapat discuss ngan sv pasal duer2 projek maybe..

dapat diskas ngan grupmate for fydp..

dapat mengabeskan elektrik+air+tenet kat UTP berbaloi ngan duet MARA yang da bayar..

dapat settle down kat bilik and kemas2 barang before naek sem..





cons : -

xdapat makan masakan cam kat umah..

xdapat tengok World Cup Final unless ader orang temankan nak tengok kat maple..
tapi sah2 la ramai..adoi...

xdapat hangout ngan membe-membe gombak..

duet haruslah mengalir keluar macam air kalo lepak kat utp tu awal..

kemungkinan besar berasa bosan selama 24/7 since terperuk kat tronoh tu..huwaaa..






adoi..

camne ni?

simpang mana aku nak masuk ni?

haih~


7 comments:

cik a!m! said...

blk utp je la..
ley tmn ak kt sni..
hahhaha

bLueSpeCky said...

hahaa..ko kat utp da ke? adoi..rajen2

mr d0b said...

rumah sudey.jgn duk lame2 kt simpang nnt kene hon

cik a!m! said...

br je smp ni..
penat kot drive dr klntn smp utp..
eh2 ak duk tpi driver je upenye..
slh3..hehe

pinkybubbles said...

buzz3~
bile kite plan nk balik neh?
aku xkn balik sorg~~~haha

bLueSpeCky said...

haha..baekla encik dob

bLueSpeCky said...

aimi: tu aku pelik tu..aku raser lesen pun ko tarak..haha

pinkybubbles: buzz..smbung gtalk..haha