Friday, September 18, 2009

selamat hari raya..:)





::..selamat hari raya aidilfitri..maaf zahir batin..::

picture ni aku post kat fb tapi x cukup la nk tag sumer orang..isk2..so aku dedicated la kad rayer elektronik buatan aku yang xseberapa ni untuk korang..:)




for those yang balik kampung, especially yang long journey tu, take care tau..and bak kater pepatah, "biar jadi kura2, jangan jadi arnab, walaupun arnab laju last2 kalah gak.."..haha..suker ati aku je wat pepatah sendri..:P


ok la, have fun during hari raya..:)

2 comments:

pendekar mustar said...

jadi miaw2 bleh x?;P

bLueSpeCky said...

erk..aaa..yg tu kita xtau~ (gaya los dan faun)..:P