Saturday, September 12, 2009

gombak gurlz rock!!

its true!!




i love...





them!!!



basically diorang ni smuer aku kenal dari semerbak a.k.a sekolah menengah kebangsaan seri gombak..since form 1 lagi..and sampai skang we stick together..really hope that this beautiful friendship will last forever..amin~ :) and post ni aku dedicate khas untuk kanak2 gombak yang rockz ni..:)












description of the pictures? smuer nyer random je aku amek dalam laptop aku ni..hehe..location? macam2 tempat ader...hulu yam, bangsar, greenwood, penang, wangsa maju, dalam kete manpreet (ok aku prasan dari banyak2 picture dlm laptop aku, 60% smuer gamba dlm kete...haha)..



as we go on
we remember
all the times we
had together
and as our lives change
come whatever
we will still be

friends forever


p/s : click the picture to enlarge..:)

5 comments:

dya said...

amin~
terharu... ;)hehe~

manpreet said...

aww, tht was really sweet zeema...
we know we rock right?? haha
here's to many more years of crazyness together, cheers!

bLueSpeCky said...

haha..tenkiu2..tapi cam xcukup cantek la edit pictures tu..next time try wat lgi best..hehe..:)

FdausAmad said...

Gua nak ajak lu lepak lepak kat blog gua.Rilek rilek.

bLueSpeCky said...

no prob..:)