Thursday, January 6, 2011

bekas-bekas kekasih hatiku yang hot



ha..mesti tertanye2 kan ramai sangat ke bekas-bekas kekasih hati zima ni? hot sangat ke?

nak tau aku jawab aper.."eh, of course!"..hahaha..


sebenarnyer malu tau nak citer pasal bekas-bekas kekasih hati aku ni..almaklumlah, orang cakap cerita lame jangan diungkit..tapi alang2 tgh free kat rumah ni kan..hehe..

meh aku citer kat korang ek..tak ramai pun..ader 10 orang je..
nak senang citer aku letak ranking top 10 la kan..kire cam siapa yang paling hot dapat no 1 la..haha..





No 10 : Gregory Smith


Greg ni aku date ngan dier kejap je..time tu 2002 kot..dier time tu tengah berlakon citer 'Everwood'..aku muler2 tengok dier ni cair tengok dier nyer boyish face..maklumlah, time tu babyface memang trend la kan..lagipun dulu dier berlakon citer Small Soldier time dier kecik2..comel kan..so aku pun date la kejap ngan dier ni...tapi last2 kitorang clash sebab dier kene balik Canada..ader shooting series kat sane..series 'Rookie Blue' kot tajuk dier..takperla, aku pasrah aje..






No 9: Legacy


Legacy ni Hip-Hop/B-Boy dancer..aku start date ngan dier time dier masuk So You Think You Can Dance Season 6..pergh, time tu memang api cinta membara-bara la wa cakap lu..tambah lagi biler tau dier pernah join tour Gwen Stefani as a dancer..lagi la cair you~ lepas dier da kene voted off, dier da start busy..jadi guest actor dalam CSI:NY la, shooting Step-Up 3D ngan The LXD: The Legion of Extraordinary Dancers la..maka kitorang pun wat keputusan nak clash..isk2..





No 8: Chace Crawford


Chace ni lak kitorang kenal-kenal time citer The Covenant..pastu start la dating kan..sampai la dier start berlakon dalam Gossip Girl..si Chace ni mater ngan senyuman dier memang leh bikin cair..haisyh..kitorang clash pun sebab masing-masing kuat cemburu..isk2..





No 7: Johnny Depp


Gosh, sexy sangat si Johnny ni..makin tua makin sexy..auuww~ muler2 couple time citer Pirates of The Carribean; The Curse of the Black Pearl..pastu makin hangat lak biler dier berlakon dalam Secret Window, Finding Neverland, Charlie and The Chocolate Factory..tapi last skali kitorang clash sebab jarak umur yang jauh sangat..lagipun tak baek la kaco dier ngan anak-anak dier kan..





No. 6: Chester Bennington


biler ek kitorang start couple..raser cam 2001 camtu...time tu aku memang cair same lagu Crawling dier nyanyi..dengan suare dier time tu..pergh, berapi! lamer gak kitorang couple2 ni..tapi last2 clash sebab isteri dier si Samantha tu marah..last2 dapat tau diorang divorced gak 2005..pastu aku ingat nak masuk line balik tapi dier da gi couple lak ngan Talinda ke aper ntah name pompuan tu..tapi dier ader gak contact2 aku suruh beli album2 baru Linkin Park..support la katernyer..last skali aku tau dier adopted anak abang dier, so anak dier jadi 4 orang la skang..malas la aku nak masuk line, tapi kitorang still baek la sampai skarang as a friend kan..






No. 5: Ian Somerhalder


Dari kerana mata~ tergoda~ eceh, gitu kan..kitorang couple senyap2 dulu time dier berlakon citer Smallville season 3..pastu time dier berlakon citer Lost pun kitorang still couple..skang ni biler dier da join The Vampire Diaries, kitorang cam suam-suam kuku je la kot..dengar2 gosip dier bercinta ngan heroin tu, si Nina Dobrev..kire kitorang ni in open relationship la..





No. 4: Garrett Hedlund


Adorable sangat dier ni..kitorang start couple time dier berlakon citer Four Brothers..time tu tengok dier cute2 gitu..pastu kitorang stay couple sampai dier berlakon Tron: Legacy..dier ni hot bukan aper..sebab dier tinggi, humble, low profile and dier ader suare yang husky gitu..da la skang ni pandai nyanyi ngan maen gitar..pasni dier jadi penyanyi dalam citer Country Strong berlakon sekali ngan Gwyneth Paltrow ngan Leighton Meester..pastu dier ader job untuk movie On The Road..haisyh, naseb baek aku ni memahami orangnyer..busy2 dier pun, sempat je contact2 nak update perihal hidup masing-masing..eceh~






No. 3: Matt Lanter


Those eyes~ haisyh..tu la, time dier berlakon citer Wargames: The Dead Zone kitorang start dating..giler cool dier ni, ngan aura ala2 bad boy..memang tertarik menarik la jadinyer..tapi dier ni suker berlakon citer2 klaka cam Disaster Movie, Vampires Suck..skang ni dier busy shooting series 90210..kadang-kadang ader gak la dier kirim poskad dari California tu..yang penting ader gambar2 terbaru wat hilang rindu..haisyh..nak clash pun sayang..isk2..





No 2: Jared Padalecki


Ni la bekas kekasih hati aku yang paling tinggi..memang saket tengkuk kalo berdiri ngan dier ni..haisyh..kitorang start couple time dier berlakon citer Gilmore Girls..cute sangat dier time tu..dengan dimples dier lagi..auuww~ ader gak dier berlakon citer Cheaper by the Dozen, New York Minute ngan Cry Wolf..lamer gak kitorang couple..sampai dier join Supernatural..tapi last2 clash sebab dier kawen ngan salah sorang guest actress dalam Supernatural tu..aperkan daya, pasrah aje ler..




and number 1 is.....





Jensen Ackles




The hottest man on earth..tall, dark, and handsome..humble, funny, can sing and play guitar.. the greatest actor, bukan nyer jual muke handsome je, acting pun mantap..boleh berlakon scene nanges kuar airmate kat sebelah mater je pulak tu (disahkan oleh krew2 set and pengarah)..mane la aku xkater hot..memang kitorang couple time dier berlakon citer Dark Angel..2002 kot time tu..pastu dier berlakon lak Smallville season 4..time dier gi audition untuk Smallville, aku teman dier bagi support..sayangnyer dier dapat runner-up je..tapi producer suker sangat acting dier ni sampai sanggup tambah watak baru untuk season 4 smallville special untuk dier..lepas tu dier join Supernatural..memang aku excited la time tu sebab dier berlakon jadi ala2 badboy 'shoot first,ask later'..gitu~ sambil2 tu dier ader gak berlakon movie cam Devour, Ten Inch Hero ngan My Bloody Valentine..lepas tu, taun lepas dier baru kawen ngan Danneel Harris..haisyh, naseb baek la aku suker ngan wife dier tu..cantek, sweet..aku tau dier pilih wife dier tu sebab teringatkan aku la tu..skang ni kitorang still contact2 lagi..nak wat camne, he's the hottest one! oh luper, pastu ader gak dier suruh aku tengok dier nyanyi time dier ngan member dier tengah wat convention Supernatural..comel sangat tengok dier nervous time ni..eceh..






haa..
camne? hot kan bekas-bekas kekasih hatiku~ haha...

kalo korang nak tau details mane-mane yang korang raser berkenan boleh la tanyer aku..aku ni memang peng'google' yang berjaya kalo pasal lelaki2 hot ni..hahhaa...
 


okay la, nak gi call diorang ni sumer jap la, terindu lak biler citer pasal diorang ni...hahaha...:P





notahati: ini entry just for fun yer kawan-kawan. jangan mara~ hehehe :P











6 comments:

pinkybubbles said...

kahkahkahkah!!! kelakorr ler.. aku bacer dr no 10 pn aku da tau da sape no 1 tu. hahahaahaha..

well, sume pn mmg HOT!!! :)

bLueSpeCky said...

hahaha...haruslah kan...

~ PIJA ~ said...

yang no 1 tu pernah gak kapel ngan along..tp along tinggalkan die..hihii

bLueSpeCky said...

hahaha..patot ar dier kawen ngan org laen da tu :P

-nita- said...

oh maii.hensemnye plakon Supernatural nieee...sape name abg die niee..aaa..lupe plak.suke die!macho gile!!di pndai nyanyi!!hahah.byk plak tnda seru kann :)

Visit my blog:
Putih Violet

bLueSpeCky said...

haha..dean winchester~ pergh, name dlm supernatural pun macho kan..haha..

okeh, already visited, will be visiting again..haha