Sunday, March 21, 2010

not thin enough?


sometimes aku xpaham ngan orang...

yang da cukup kurus tapi sebok nak cakap dier gemok...

kalo sekali duer or gurau senda aku leh la terimer lagi..

tapi kalo da 3-4 taun itu je ayatnyer..

" aku ni haa, asek gemok je..xpenah kurus2"

contohnyer la yer..

it makes me..i dont know..annoyed?

because sometimes orang yang cakap camtu berat xsmpai pun 50 kg..

or paling kurang pun ader la xsmpai 55kg..

that is not we called as gemok my dear..

tu namernyer 'body mantap'..

get it?

plus most guys do not prefer thin girls..

xtipu..

xcayer tanyer kaum adam sekalian..

betol x?




10 comments:

mr d0b said...

btoi2..klo peha lgi kecik dr lengan aku..itu suda pathetic.baek jdi tiang gol futsal.seng nk dirembat

bLueSpeCky said...

haha..weh terase aku weh :P but aku hepi kalo aku dpt naek berat..bukan la naek berpam2 but at least xder la smpai jd cam orang aneroxia je kan

wani gaga gugu gege said...

aduh.. amat terasa.. haha tp aku da xslalu da ckp mcm tu (yeke?), skrg dlm proses menchubbykan diri. sbb kamal kata dia ske chubby2

mslhnye skrg, perut je yg chubby.. mcm mana tu ek?

mr d0b said...

ahahaha
tuh btoi.xpyh dipam2 tpi dpt yg ideal.kene igt klo lemak xder dlm bdn sendi xleh gerk.nnt cm kene parkinson gegar2 jer

bLueSpeCky said...

wani: haha..ooppss..harap ampun kalo terase..hehe..

haa, see, aku mmg da wat research ala2 fyp kat skolah dlu..mostly membe2 laki aku ckp diorg suker pompuan yg chubby2..hoho

dobi: haa..okie..akan diingat :)

Rose Idayu Roslan said...

mmg agak annoyed weh kalo ade mcm tu..hoho

kersani said...

hmm, setuju.

tidak kurus bukan bermakna gemuk. mungkin sedang-sedang.

hehe!

:D

bLueSpeCky said...

rose: hehe..kan? kdg2 tu raser cam diorg nk kiter ckp cam 'eh, maner ader, kurus je"..*sigh


kersani: haa, btol tu..even aku pun suker tgk pompuan yg sedang2 ni..hehe

Anonymous said...

yes! i'm Mantap!!!1 :D :DD

manpreet

bLueSpeCky said...

haha..aiseh, perasan ni..nak suruh faten buli ke? :P