Wednesday, March 3, 2010

just for fun :)

salam :)

hi sumer..(eceh, bajet cam kat tv lak)..haha

aku tgh buhsan2 ni..so aper lagi, layan je la tag2 beruper mende2 kat bawah..


--> dobi x tag aku kat blog, dier tag aku kat gtalk..haha..leh lak begitu..aper2 pun, layan~



Once you've been tagged, you are supposed to write a note with 23 random things, facts, habits, or goals about you. At the end, choose 5 people to be tag.





1. aku suke makan. mmg dari baby la mak aku citer aku kuat makan. sampai ke besar..haha...



muke kekenyangan la tu~



2. muler pakai spek dari umur nk masuk 10 taun..xsilap aku la..hehe



korang imagine je la muker aku dlu2 pakai spek camni..haha


3. tmpat makan angin yang selalu mengenyangkan aku = langkawi..asek2 gi langkawi je..haha



ni paling latest aritu..mid sem ni nk gi lagi..hehe



4. penah melalui zaman suker pakai baju hitam n biru je smpaikan mak aku kater, " da xder kaler laen ke baju tu? "..haha



bsb pun layan~haha



5. lesen da ilang P tapi drive kete still malas..ngeh2..tapi kalo korang nk adiahkan kete sebijik kat aku, kompem aku jadi driver yang rajen..haha



kalo ader orang hadiahkan aku kete ni, sah2 ari2 aku drive..:P



6. penah mempunyai kulit muka yang halus mulus macam model iklan mustika ratu tapi skang kulit da muler berbijirin bak kater kak su...haha


ni la aku yang dulu..hahahhaa



7. xsuker and jarang marah orang tapi kalo skali da marah, naseb la saper yang kene :P



cool macam ni yang kiter mau yer kawan2~



8. suker sabjek engineering in science n technology (est) time spm dlu :P


aku pun xtau aper motip picture ni..hehe



9. cucu ke 6 belah family mak, cucu ke 12 belah family ayah ( xbaper sure sbb ramai sangat..haha)



sekadar gambar hiasan



10. lagu pertama yang aku hafal segale lirik ialah (pergh skema) lagu 'untukmu ibu' - exist..ni mak aku la yang cakap, aku xingat pun..hehe



alamak, rindu lak..call mak now. now!



11. sangat, i mean SANGAT fobia ngan pacat.. sbb dlu kat area kampung belah ayah aku., time aku kecik2 pacat tu jalan smpai kat part dekat ngan poket suar..GELI..waaa~



drpd ingat pacat, baek ingat penyu comel ni..hehe



12. universal..boleh layan macam2 lagu..aper ntah lagi lagu2 karok yang standard sinar.fm je yang pasang lagu tu..haha


1 world



13. x suker berpikiran negatif..:)



be positive



14. slalu terluper password account2 kat tenet tmasuk la ym..smpaikan kene tuka account yahoo dlu..hehe





15. suker menyumbat tlinger dengan earphone mp3..kalo bleh nk sumbat 24/7..haha






16. sangat suker barang2 beruper kristal..cantek :)



cute :)



17. penah dianggap sbgai lesbian..kah kah kah..klaka btol



say no to lesbian



18. suker bacer novel/fiction online (patot la power spek aku xturun2..haha)





19. slalu berangan nak jadi rajen, tapi angan2 xslalu jadi kenyataan..kan? :P






20. suker minum limau ais kat kafe v2..haha



sekadar gambar hiasan lagi.



21. prefer henpon nokia rather than others..naper ntah..hehe



idaman kalbu. nokia X6


22. berumur 21 tahun 7 bulan (approx.)





23. sangat lega biler da facts segale bagai ni da smpai no 23..haha



awesome!



next 5 person:

5 orang je xckup la, aku tag sumer orang yang ader kat blog list aku ni ek..siler cek namer masing2..:P


nota hati : untuk namer yang ader duer ** tu, siler wat tag ni skali ek :P




6 comments:

mr d0b said...

terbaik

bLueSpeCky said...

haha..kalo ar aku rajen wat research fyp ke fydp cam aku carik picture2 tu..

pendekar mustar said...

rajen nye carik satu2 gmbo~:P

bLueSpeCky said...

hehe..tu la pasal..research fyp ngan fydp lmbat je :P

pendekar mustar said...

hihi..barney mmg awsesome..!:P

bLueSpeCky said...

hihi..btol2..cpt la wat tag :P