Thursday, March 31, 2011

buruh kasar

ha, pekabo sumer? aku cam biase, cool aje~~ haha..

sajer je nak inform, harini hari last aku jadi buruh kasar..happy~ hehe..

takdela, sebenarnyer aku kerja part time, contract-based kat satu hse consultancy company kat Etiqa Tower..tak tau Etiqa Tower tu katne? belakang KLCC je, area dekat ngan aquaria, sebelah hotel Istana..senang citer jalan kaki dari klcc tu 5 menet je laaa..:P




time wat keje mesti layan lagu..wajib~


aku start jadi buruh contract ni 17 january aritu..so kirenye duer bulan setengah je la aku jadi buruh..:P naper duer bulan setengah je? haa, yang tu kiter tak tau~ hahaaha :P




meja serabut..hehe



the best thing biler jadi buruh ni cam biase la, gaji walaupun ciput..haha..at least duet nak meronggeng ngan kawan-kawan takkan nak mintak parents kan? kene sumpah jadi tanggang kang..:P lagi satu, dapat gak la tambah sikit experience dalam resume aku yang tak seberape tu, kang nak mintak permanent job (which aku still hunting), at least leh la gebang sket pasal experience..hehe..




tempat berangan biler bosan



tempat berangan plak mestilah kat toilet..ahhaha..okeh tapi gambar ni bukan aku amek time aku tengah buang air yer, ini kire dekat2 ngan sinki la..aku suke toilet dier, besar dan bersih dan best..haha..

selaen experience kerja, dapat gak la experience gi risk assessment training sekali kat hotel..oh, nice what, dapat gak dengar ceriter2 engineer2 yang da lame keje..plus dapat makan sedap..haha..

aper aku merepek ni ntah..

nak bagitau je, starting besok, aku jadi 'penanam anggur terhormat' balek la..haha..dengan erti kater laen, besok bleh la aku guling-guling tido sampai petang..hahaha...:D




notahati: student life gak yang the best kot :P












2 comments:

K.zoe said...

students life always the best.
apelagi sile daftar jadik master student skanG!. hahaha

bLueSpeCky said...

hahaha..tula tu..still considering~ :P