Thursday, August 5, 2010

job application



penat weh buat resume..pulun punyer pulun, siap gak ar akhirnyer..hehe..

tu baru resume, pastu wat cover letter lak..kes2 angkat bakul memang laju je siap..stok2 perasan kan, memang expert bab2 angkat bakul sendiri ni..haha..

tapi tadi time da print resume baru terperasan no phone tersilap..pergh, hancus..kene print balek page 1, then kene burn balik softcopy yang dalam cd tu..haih~

nak tengok gmbar resume?

malu lak nk letak..haha..skema2 je pun..




macam pelik lak aku senyum tak nampak gigi ni..isk2..


haa, so resume da siap, cover letter da siap, pasni leh ar melobi kat company-company yang berkenaan..

tapi kan, tetibe cuak..layak ke nak jadi engineer ni? isk2..

takot weh nak keje ni, camne kalo tak perform? nanti dapat keje kat mane? camne kalo dapat bos garang? camne tu la..camne ni la..senang citer macam2 persoalan la..haha

tapi paperpun, kene abeskan sem ni dengan jayanye dlu baru la bleh stat keje yer rakan-rakan sebaya :P





6 comments:

sue-sama said...

betul! cuak! tp belaja pon cuak gak! anggur jela cmni..hehhee

bLueSpeCky said...

haha..tu la

mr d0b said...

tanam cili api jejom

bLueSpeCky said...

tanam timun la weh

mr d0b said...

timun?xpena lgi try woo

bLueSpeCky said...

ahha..nnt try ar