Sunday, July 4, 2010

kami memang suka makan dan melepak di kedai makan


Vevo@The Curve
kes-kes melepak lepas balek intern..tu la besnyer intern duk umah..hehe





Umami Steamboat@somewhere around Bangsar
..maybe? luper la plak tempat..tau makan je..haha





mamak@Greenwood

..luper da namer kedai dier..isk





Chilli's@Bangsar

ni time suker kidnap Dya pas balek keje ni..haha





Bubba Gum Shrimp@The Curve
peristiwa Shake Your Booty terjadi..isk2






The Apartment@The Curve
besday Dya last year..oh, kedai ini tidak direkemen untuk datang lagi..hehe





@Baskin Robbin, @Penang
makan aiskrim pun layan~ janji makan~ haha





@Penang
kalo da kaki makan tu, dalam kerete pun boley~ haha





@Penang
ais kacang memang layan~



see?

tu antara bukti2 yang dijumpai dalam folder gambar dalam hard disk aku..haha..

kalo zaman tusyen dulu, balik tusyen melepak kat McD@Sri Gombak..makan lagi..:P

banyak lagi kes-kes makan yang x direkod..contoh bukak puasa kat D'Templer@Taman Melati, Gombak (sotong goreng dier sedap woo~)..Manpreet pun kene bukak puasa skali ngan kitorang..haha..

and contoh makan-makan spegeti or piza or McD kat umah Dya..yang tu xyah rekod bukti pun xper..jatuh saham masing-masing..:P

and yeah, itulah kami..boleh bergembira dengan melepak berjam-jam mengadap makanan..haha..:P



we love foods!! haha..


notahati: happy giler Germany kalahkan Argentina 4-0~ weee~

8 comments:

kikaro said...

tpi apesal badan kau menten je kurus?
ahahaha.. rahsie ape kau guner?
hahah

bLueSpeCky said...

hahaa..rahsianyer? aku pun xtau ler..haha

~ PIJA ~ said...

mkn je banyak..gemuk idak jugak..!!

bLueSpeCky said...

hehe..nk wat camne..belom mase nk gemok lgi kot..

SuRayA^i. said...

mkn, ape yg x best nye kn? =p

kamal said...

haha ape aku nk ckp sume org2 di atas dah ckp...ceh..

bLueSpeCky said...

suraya: haha..btol2..tpi ader gak setengah org xsuker mkn..isk2

bLueSpeCky said...

kamal: haha..ko nk repeat guner pekataan laen pun boleh gak :P