Tuesday, November 10, 2009

a lil bit...

about my weekend..:)

eh luper pre weekend pun ader...:P

since pas blek keje jumaat tu, kuar ngan ice lemon tea gang..except amal ngan intie yg tgh bz stadi/exam..next time yer korang..:)

so cam biaser, we went to the curve..makan2 kat vito (again?haha)..borak2 sket..then gi tgk muvi pisau cukur..nice movie indeed :) kuar je cinema sumer ader "oh my ___"..haha..

sabtu lak kuar ngan adek pompuan aku..jalan2 gi times square..sajer cuci mater plus grab la sliper 2o hinggit..ringan and x licin..plus comfy..tu yg bes tu..ngeh2..nak grab baju yang bes ader size paling kecik size M..aku try menggelebeh semacam je, xjadi amek..isk2..sedeyh2..then move to sogo + jalan TAR..ronde2 je coz sogo x sale sgt skang ni..dpt grab 1 tshirt biase2 je..hoho..

sabtu malam lak tgk bola kat tv..yeay for negeri sembilan..:) even ader insiden2 yang xbes, still both team were great..and walaupun aku sokong n9, aku raser gol indra putra tu sgt smart cumer naseb bkn utk kelantan menang kot..next year ader lagi..biler la selangor nak masuk final lak ni..isk2~ ok2, back to the topic..

then ahad, gi gathering ngan osmet kat pavilion..since piqa xsempat blek dri melake, xdpt la dier join..gba pun xdpt join..so kitorg berlimer je la..but still.. it was fun :)




port lepak 1st : baskin n robbins , 6th floor, pavilion, kl..




6th floor lagi




..and lagi..




port 2nd: pancake house @ pavilion
..laily kater pic ni smart sbb xnmpak kemere, ye ke? hehe




pose :)






orang suh tgk menu, gi tengok kemere lak :P





little gifts, big love :)





ader muker pelancong baru 1st time datang kl x?hahaha :P






komen laily kat fb (di paste secare sah..haha)

dayah: "wah seronoknye amik gmbr ngan famous model!!"

laily:"pehal dayah excited sgt nk amik gmbr ngan ak ni"



haha..macam2..okey la, better smbung wat logbook drpd blogbook..da dpt aura2 sv nak datang je..haha.. take care :)

3 comments:

pendekar mustar said...

keje2~:P

wani gaga gugu gege said...

bajet pelancong ar tu... pdhl dok kl. haha... asek sopping je dia nih

bLueSpeCky said...

pendekar mustar : malas~ :P

wani gaga gugu gege : ngeh2..skali skaler berangan..eh, aku xshoping la aritu, tu zati yg shoping (nmpak beg parkson dier tu)..:P