Saturday, August 13, 2011

geng mengaji






"mim diatas ma..mim di bawah mi..mim didepan mu..mamimu..saya panggil mak saya mummy..ustaz panggil apa mak ustaz?"


Budak yang nama usamah dalam citer ni paling cute aku rasa!
Tengok je la clip kat atas tu. Rasa nak cubit-cubit. Haha.






"mak: nanti dah besar kalo yehyeh jadi tok imam macam mana?
yehyeh: ala..yehyeh tak nak jadi tok imam..yehyeh nak jadi tauke kedai mamak"


Boleh bagi nama anak yehyeh. Ustaz tu pun boleh buat style bandi amuk time panggil nama budak tu mula-mula.Haha.





Hahahaha. Itu antara scene dengan dialog paling tak boleh blah dalam citer ni. Tiap-tiap pagi sahur hari Rabu smpai Ahad pukul 5 tu, memang sah tengok cerita ni kat Astro Prima.
Cute giler budak-budak ni berlakon :D








2 comments:

Anonymous said...

Hhahah

bLueSpeCky said...

eh. gelak lak? :P