Wednesday, February 23, 2011

warga poskod 68100 sejati


haha..tau tak poskod 68100 tu katne? :P

alkisahnya, kami kanak-kanak berposkod 68100 berjaya mendaki Batu Caves..since bertahun-tahun duduk kat poskod ni tapi tak pernah langsung masuk Batu Caves..haha..ni first time ni kitorang panjat 272 anak (anak la sangat) tangga Batu Caves ni..hehe

tujuan asal nak teman Dya gi tengok tempat caving for her interview..so alang-alang, aku, Faten ngan Manpreet pun join..nak exercise sambil pecah rekod tak pernah masuk Batu Caves katernyer..haha..



awal-awal sampai, pagi buta..eceh, dekat pukul 8 kot time ni, tu yang muke ala-ala dalam mimpi lagi tu..haha



nampak tak anak-anak tangga tu? mak aku citer dulu time dier zaman anak-anak dara suker berjoging turun naek kat sini..anak dier? hampeh nak exercise..haha



we made it to the top! walaupun banyak pit stop before sampai..hahahhaa..



posing sket, bukan senang nak naek ni..hahaa..kak amy pun muke control je walaupun pancit..hehe



okeh, sekarang time untuk turun..time turun ni lutut cam gigil gitu..nampak sangat kurang stamina..haha



haa, nampak tak view bangunan tu..tapi rumah kitorang tak nampak kat sini, kene ke kiri lagi..:P



biler da sampai bawah, kami mengisi perut dengan makan muffin sedap~ haha..



tapi bukan muffin je, lepas tu boleh lak gi mamak breakfast nasik lemak ngan roti telur..hahahaha..exercise la sangat!!



tapi...


....yang penting, kitorang da jadi warga poskod 68100 sejati..haha..:P




credit picture dari fb dya yang telah didownload secare cute oleh zima..hehehhe





2 comments:

~ PIJA ~ said...

mcm bes je nak cube exercise kat sini...tak pernah buat lagi!!!

bLueSpeCky said...

haha..cube la turun naek..ader org mmg siap joging turun naek lgi tu kitorg tgk