Tuesday, May 4, 2010

keputusan berat




nak dijadikan ceriter..alkisahnyer..


ari sabtu ni ader UTP dinner batch jan06..

ader la satu keputusan ni..

berat sangat aku nak buat..haha..

korang raser keputusan pasal aper?

ala, kalo da scroll smpai bawah mmg la tau pasal aper..

pasal baju aper nak pakai la time dinner tu nanti..haha..

peneng la pikir sorang2..

korang xnak pikirkan utk aku skali ke?

jom usha antara baju2 yang aku terpikir..:P






baju ala2 glamor tak ingat




komen aku : terlampau glamor. bukan untuk aku yang simple mimple(huh?) ni. haha




jacket jeans kesayangan





komen aku : aku memang rasa nak gi macam ni je. boleh tak? xyah beli baju da sbb memang da ader..hehehe..:)




jiran sebelah umah a.k.a girl next door




komen aku: sweet gak baju ni..tapi~~ malas nak gi carik..kalo nak gi ipoh pun ari jumaat ni je la pun..tu pun kalo sempat..isk2




ala2 berjiwa muder remaja



komen aku: yang ni pun aku suker gak la. sebab nampak simple. heh. :P



so?

korang raser camne?



theme dinner ni --> elegant black and white (but you can still match them with your preferred colour. you also can go to stylish, funky or any style you like as long as you avoid wearing too simple like you wanna go to pasar malam ).





berat keputusan ni..


korang xnak tolong aku ke? haha


notahati : kasut pun aku ader wedges kaler coklat ngan heels simple kaler putih. so blasah je la nanti. :P


notahati 2 : kalo korang nak maen gambar cam kat atas tu..leh la klik..






8 comments:

pendekar mustar said...

game 2 xde fesyen bj kurung ke?:P

bLueSpeCky said...

err..yg tu kene suruh cik nisa siapkan fyp dier pastu programkan ader bju kurung :P sbb dier nyer fyp nak wat ala2 cam website ni :)

Malin said...

ak sapot dan rase ko pakai aje lar baju dlm gambo yang first tu haaa... baru glamer x hengat... haha :D

bLueSpeCky said...

haha..harusla~ ko xnak ke? glamour xhingat~haha

wani gaga gugu gege said...

haha aku ade problem yg same doe... last2 beli blouse biase je.. uhu~ mls da nak pk~

bLueSpeCky said...

haha..tu la..aku pun pikir last2 pakai je jacket tu

kersani said...

vote for girl next door.

hahaha!

bLueSpeCky said...

haha..noted :P

tgk la kalo jumpe bju :P