Thursday, May 27, 2010

ini entri random.






UTP irc




dalam UTP irc





hari ni paper last.

for this semester la.


5th a.k.a last paper for this sem:human resources management: 27th may : 2.30 pm- 5.00 pm: chancellor hall : gudluck hrm-ians!


haa, kalo kanak2 cheme utp sure tau this sem memang xsempat study time study week.

so kitorang mmg gamble je study time exam week. every subjek ader maser satu duer ari je nak stadi. isk2. xper2, kanak2 utp kan kuat :P


biaser la kalo nak stadi tu, haruslah xbleh stadi kat blik. memang camni la jadinyer. update blog la. facebook la. stalker blog orang la.oooppss..haha


so ader la sket gambar time stadi kat irc UTP (gmbar kat atas tu) bersama rakan2 utp laen. eceh, padahal banyak je gmbar, tapi gilo aper nk upload sumer. haha






aku and zati.




hazran, salah sorang teman semeje kitorang sem ni. haha




pidot and akhi. aku raser gamba ni romantik. haha




kami fokus. ini serius.




encik jafni yang suker melepak kat meje kitorang. plus soleh ngan ammar yang rajen.




ella ngan akhi.




cik miza. one of the petchemers.





kiri: syafiq konar, jaf, aku ngan fitri.




paling xtahan sempat lak wat contest photography. guner kamera dayah.
tunjuk skills la konon.
haha.

korang nak vote siler klik sini -> contest suker suki je





photographer : jaf





photographer duer2 gambar: hazran






photographer 3 gmbar ni: tuan punyer blog la. :P


ok, jom stadi HRM.

nak exam petang ni.

luper ke? haha



notahati: gmbar2 dlm entri ini tidak diedit and fresh dari ladang. eh silap, kamera dayah. haha

2 comments:

kersani said...

gambar yg ada new ideas tu cantik!

my vote goes to that.

bLueSpeCky said...

yeah. tenkiu2. haha