Wednesday, May 11, 2011

pantas dan garang versi 5




sangat best!






aper yang best?


  • Vin Diesel and Paul Walker haruslah berchemistry best dari Fast and Furious 1 lagi.
  • Reunion of all-stars from every chapter of fast and furious (Jordana Brewster, Chris "Ludacris" Bridges, Tyrese Gibson, Sung Kang, Gal Gadot, Matt Schulze, Tego Calderon and Don Omar), menarik weh tengok reunion camni.
  • Ada Dwayne Johnson a.k.a The Rock as hard-nosed federal agent. Beliau sangat gagah yer. Haha.
  • Dialog-dialog sarcastic and punchline yang kelakar. Betol, 1 cinema tu gelak tak hingat dunia. Haha.
  • Style nak rompak orang jahat sangat smart cam ala-ala citer Ocean's Eleven. I like~
  • Race and fight scenes yang sangat sangat sangat menaikkan hormon adrenaline. Haha. Ini serius.
  • Oh, time da abes tu, jangan kuar cinema terus. Tunggu lepas abes kredit name pelakon sebab lepas tu ader 1 short clip yang mengejutkan. Jeng jeng jeng. :P



Eh, mane boleh citer banyak-banyak, korang kena la gi tengok sendiri..:P








2 comments:

Iols,Uols,Weols said...

best gile kan zeema.ko taw aku g 3 kali kat jj xdpt tgk sbb full.last2 gi cinema india yg kat yik fong tu.cinema india tu bkn sebarang cinema wey.seat die lagi okay dari gsc,tgv.selesa2.dalam pun lawa.luar nmpk cikai je.tiket kat jj rm13,kat ctu rm9 je.puas ati.haha

bLueSpeCky said...

hahaha..ye ke? alaaa...yg kat mane ek..nnt time konvo, ko leh ar bwk ek aku gi tgk kat sane :P