Thursday, December 30, 2010

harimau sudah mengaum!

ngaum!! tu dia, Malaysia menang! weee~ so proud of Malaysian Team ;)




nampak tu? Rio Ferdinand siap tweet lagi tu..nice job! ;)





Round 1 final match between Malaysia - Indonesia





Malaysia menang 3-0 (patotnyer 4 but what to do, bola itu bulat..eceh, tibe2 lak..haha)

pastu kontroversi lak pasal laser bla3..aku malas da nak bacer twitter ke blog yang kutuk2 pasal laser ni..i mean, come on la, we are civilized people, please act like one ;)

plus, diam-diam ubi berisi, kan? :P


and malam ni..

Malaysia finally won the AFF Suzuki Cup after 14 years..congratz Harimau Malaya!





line up players for AFF Suzuki Cup 2010




sangat suka tengok ke'power'an keeper Malaysia, Khairul Fahmi..memang man of the match..oh lagi satu tendangan-kencang-tertarik-menarik-kau-memang-the-bomb player no 10, Safee Sali memang buat sorakan tak boleh blah kat rumah ni..kalah Rooney tu..haha..

tapi aper la maknenyer kalo game tu ader 2 orang players je kan, so well done to the whole Malaysian Team for AFF Suzuki Cup 2010..;)



notahati: and 31st Dec cuti! yeah! (macam la da keje nak hepi..hari2 cuti..haha)







2 comments:

mr d0b said...

cuti ke dak,kite hepi saje

bLueSpeCky said...

aha..tu la pasal