Friday, September 3, 2010

salam aidilfitri dari kampung halaman


eceh..kampung la sangat kan~ haha..

salam sumer :)

alhamdulillah, da selamat sampai rumah, mekaseh kepada cik rumet bersame boipren beliau yang menumpangkan aku balik gombak macam biase..haha..





haa, ni ader la kad raya digital yang tak seberapa dari aku..hehe..



kepada kawan-kawan tersayang...

...buat open house jangan luper ajak yer...




kepada orang tersayang...

...jangan maen mercun :P ...




kepada sedara-mara, sepupu-sepapat...

...balik kampung jangan luper hulur duet raya sket yer, saya masih study :P




kepada kanak-kanak utp...

...selamat enjoy 2 weeks cuti raya ni..:)




kepada kanak-kanak utp yang da jadi A.F.S (abang/akak final sem)...

...selamat menyambut raya last time as a student, lepas ni nak keje da..
:)




kepada kanak-kanak Chemi Jan 06 Utp...jangan luper...

...bakar lemang dalam reactor...
...rebus ketupat dalam reboiler...
...bakar kuih raya dalam furnace (nak bakar dalam trays distillation column pun boleh)...
...kukus kek kat steam generator...
...buat dodol dalam CSTR...






hahaha..

and lastly to korang-korang yang menyinggah ke blog tak seberapa aku ni..



selamat hari raya aidilfitri
maaf zahir dan batin :)









pantun berkerat-kerat dari aku :

pecah kaca..
pecah cermin..

lepas baca..
kalo rajin, drop la comment..:P




notahati : lagu suasana hari raya kat atas tu memang lagu feberet sepanjang zaman la :)



4 comments:

maru2 said...

kalo nak maen mercun gak?:P

bLueSpeCky said...

xbleh :P

nabil_potter said...

dulu tv online, la ni radio online plak..jom layan...

bLueSpeCky said...

err..uhu..baek~